Thursday 3 October 2013

Rating Songs and Clips #2

Dnes se v mém článku bude řešit téma, jenž právě dominuje světovým bulvárním časopisům.
Jak to jen jinak vysvětlit...
Ano správně. Asi jste podle úvodního obrázku uhodli,o co/koho jde.
Miley Cyrus. Zpěvačka z Tenessee s velkým snem a srdcem.

Hity jako "The Climb" nebo "Party In The USA" se stále hrají v rádiích a nikoho ještě nenapadlo je stáhnout z pultů hudebních obchodů.
Jasně, přišla změna.
Miley je zpěvačka velkého kalibru a určitě má podle vás na víc,než předvádět sd nahá na demoliční kouli(Wrecking Ball),či nechat si oplácávat zadek jinou holkou(We Can' Stop).
A určitě také víte o tom,že její snoubenec Liam Hemsworth jí kvůli jejímu bláznivému novému stylu opustil.Asi si teď říkate: "Dobře jí tak,komediantce jedný.Ale věděli jste,že veškeré výdaje za připravenou svatbu jí nechal zaplatit?To vás možná přimělo ji malinko politovat.
Teď vám tu popíšu své picity vůči jejímu novému singlu s Wiz Khalifou a Juicy J.Je to nový klip,nová Miley,nová píseň.Co víc si přát? Uvidíme. Jestli už vás nenudím,tak čtěte dále a schválně,jestli se mnou budete souhlasit,nebo ne.
První část je hodnocení písně.
Ten singl je naprosto super. Připomíná mi trochu "Twerk" s Lilem Twistem a Justinem Bieberem.
Navíc Miley hrozně sluší když rapuje. Je při tom taková... svá.Je ti každopádně na 100% její Best Song kde rapuje(i když podle některých se jen pokouší rapovat).
Teď je na řadě hodnocení klipu.Ať už má na sobě tahle blonďatá kráska cokoli,sluší jí to;není se tedy čemu divit,že má na sobě jen spodní prádlo.A další důvod-vy by jste si ho nevzali, kdyby jste měli její postavu?Pochybuji.A její obličej tady vypadá suprově.Není moc namalovaná, s úpravou vlasů to taky nepřehnala a jak celkově vypadá, to je skvělé. Hodnocení prostředí klipu,to je to,co následuje.Škola.Kdo by nechtěl natočit Music Video ve škole? Vždyť je to to místo,kde se odehrává třetina našeho života! Zažijete tam první lásku, první slzy,First Problems a taky první zkušenosti. Tělocvična se k tomuhle klipu také hodí jako ulitá.A jak Miley sedí na basketbalovém koši,je naprosto bomba.Ale...přece jen se tam nějaký ten háček najde. Ty roztleskávačky? To je to,co tam přehání. A potom celý pěvecký soubor (Miley,Wiz Khalifa atd.) jak sedí a stojí pod tím košem. Miley totiž v téhle scéně nevynechala svůj tradiční vypláznutý jazyk a obrovskou baseballovou rukavici,kterou po představení na VMA nemohla nechat doma.Co by si bez ní počala?? (:D)
A poslední co musíme posoudit je Mileyina přednost.
 U Seleny to byl tanec...co to je u Miley? Rozhodně talent zaujmout i s nechutným ksichtem.Ale co,proč jí kazit sny o super kariéře? Myslím si to co ostatní; chce sd zbavit nálepky Hanny Montany.
A nakonec:proč si dělat naděje, že se vrátí Miley Stewartová? To se nestane.
 Tak na to rovnou zapomeneme,co říkáte? Prostě ji budem brát takovou,jaká he.Koneckonců... krásný a čistý hlas ji zůstal, nebo ne? Je jedno, odkud vychází. Hlavně,že tam stále je.Takže celkové hodnocení.
Píseň je chytlavá,dobrá, takže za to nic neuberu.Není co vytknout.
 Klip je supr,hlavně začátek.Ale Miley!Co to cigáro? To už je trapnárna,chce to něco nového. Takže za tu cigaretku odebírám 7%. A za oblečení? Jak jsem napsala-kdybych měla její postavu, taky si to na srbe vezmu.Ale i tak,Miley vypadá jako anorektička a tohle jívto ještě víc kazí. Co je lepší...holka co je kost a kůže, koukají jí žebra a lopatky,nebo dívka trochu při těle?Takže za tohle slečně Destiny Hope Cyrus odebírám 5%. 
A o tomhle už jsem mluvila.
 Jazyk,rozstleskávačky,baseballová rukavice. Fuj.-15%
A samotná Montana? Ta by se už trochu zklidnit mohla, protože právě dostala 73% za #23. 
Dost málo.
Co na ten klip říkáte vy? Posuďte sami! :) Tady je,#23!!!

No comments:

Post a Comment